Thursday, 12 July 2012

Biskut Raya 2012




Salam, buat customer dan pengunjung blog, gambar di atas adalah biskut raya utk dijual tahun ini..Kami ada menyediakan sample bagi yg ingin mencuba tetapi sangat terhad... sample hanya boleh diambil di kediaman saya.. boleh sms, call or emel saya utk harga yea... terima kasih... :)

4 comments:

  1. Tak sabo plak nak dapat kuih raya yg ditempah nie..hehe

    ReplyDelete
  2. Semua biskut ni sgt sedap. kegemaran sy ialah samperit. dah 4 tahun sy order dari Zhaff. mmg x cari tmpt lain. ingat samperit, ingat esyalicious. semoga terus maju :)

    ReplyDelete
  3. TQVM Emma sbb support kami... :) InsyaAllah ingin buat lebih baik lg utk masa akan datang...Amin

    ReplyDelete