Wednesday, 7 March 2012

Winners Announced!!! Giveaway

Assalamualaikum,

Agak lama tak update blog gara-gara kesibukan yang teramat sangat..huhu...mesti korang boring bukak blog takde update... Lagipun kebanyakan customer akan order Rainbow Cake n Muffin, so boringla asyik nak upload gambar kek yang sama... :)

Ingat lagi tak dulu Esyalicious ada buat Giveaway voucher??? Actually pemenangnye dah ada dan ada yang tebus voucher dan kek pun dah selamat dimakan...hehe... Tahniah kepada anda bertiga iaitu:

1. Wawa Tasliman

2. Hasni Muniati

3. Kak Ngah

Terima kasih cik Wawa yang sudi  meng'featured' rainbow kek kami di blognye kat SINI... Semoga murah rezeki beliau and blog die pun besh tau... :)

Kepada kak ngah sila claim cepat2 ok...

So, stay tuned for another update, OK....




3 comments:

  1. sorry yank.. baru perasan dah announce.
    camne nk claim nih???

    minta jasa baik tinggalkan komen kat SINI eh!

    ReplyDelete
  2. kak,emel saya utk claim. saya agak bz skang.. :) esyalicious@gmail.com

    ReplyDelete
  3. sis Nabila..my entry :) http://atiezie82.blogspot.com/2012/03/our-4th-anniversary-cupcakes.html

    ReplyDelete